dimarts, 19 de juny de 2007

DIARI D'UN POETA -19/6/2007-


Hi HA DIES EN QUE SE'T NEGUEN ELS SOMRIURES; HI DIES EN QUE TOTES AQUELLES COSES PER LES QUALS HAS LLUITAT AMB LA TEVA SUOR SEMBLEN NO HAVER TINGUT CAP RECOMPENSA PALPABLE AMB LA TEVA MÀ; HI HA DIES EN QUE T'ADONES DE QUE QUI T'HA D'AJUDAR A CAMINAR, O DE FET, QUI T'HA FET CAMINAR, NO SAP DEL TOT BÉ QUI ETS, QUE NO CONEIX LA TEVA FORMA DE FER O LA TEVA MANERA DE SENTIR...

HI HA DIES EN QUE LES CIRCUMSTÀNCIES ET FAN SENTIR MOLT I MOLT SOL. MOMENTS EN QUE ET PREGUNTES SI ESTAR SEMPRE ACOMPANYAT DE GENT QUE APREN A CONEIXER RES DE LA TEVA FORMA DE SER NO ÉS ESTAR SOL REALMENT... ÉS EN AQUESTS MOMENTS EN QUE EL MÓN SEMBLA UN LLOC SOTERRANI, INFERIOR A TOT EL VISCUT ANTERIORMENT. TOT ES TORNA FOSC I LLAVORS NOMÉS LES LLÀGRIMES SEMBLEN VOLER SER LES TEVES FIDELS COMPANYES: ET BUSQUEN, S'APROPEN A TU I ES DEIXEN ANAR BEN AFERRADES A LES TEVES GALTES.

ET PREGUNTES MOLTES COSES. NO ENTENS ELS VALORS DE GAIRES ELEMENTS PRE-ESTABLERTS DES DE QUE NEIXEM I TOT AGAFA UN CAIRE TRIST, EL MÓN S'APAGA SOTA UN GRIS GENERAL.

PERÒ ES SIUPOSA QUE CAL SEGUIR LLUITANT, QUE CAL SEGUIR TIRANT ENDEVANT EL CARRO AMB ESFORÇ I LLUITA. CALDRÀ RECOLLIR FORÇA D'ON SIGUI PER SEGUIR LLUITANT I OBLIDAR-SE DELS JUDICIS DELS DEMES, SENT COM SEMPRE, GUERRES EN LA NOSTRA SOLITUD.

FINS AVIAT!!!


Jorge López, un jugador de tècnica depurada i classe selecta, a acabat el seu contracte amb el València i la pròxima temporada seran uns altres els aficionats que disfrutaran amb el seu estil de joc.
Diumenge va jugar el seu últim partit com a "xé" a Mestalla i la grada li va dedicar una sonora ovació pels serveis prestats durant les tres temporades que ha jugat a València.
Procedent del Vil.lareal, va arribar a Mestalla l'estiu de l'any 2003 i aquella fou la seva millor temporada com a valencianista. Amb Angulo lesionat bona part de la temporada, fou Jorge López el titular habitual de Benítez a la banda dreta. Els seus registres foren molt positius i gols com el fet a Mestalla contra el Saragossa (3-2) quedaran pel record. El València fou aquell any campió de lliga, i ell en fou un dels culpables.
L'any següent, amb Ranieri a la banqueta la seva classe no fou valorada i anà cedit al Mallorca. A finals de temporada va lesionar-se greument i no va tornar a jugar fins a mitjans de la temporada següent, la 05-06. Amb Quique a la banqueta Jorge es convertí en un jugador de segones parts i no va agafar el ritme necessari. En aquesta última temporada, sense l'excusa de la lesió, ja oblidada, ha esta Joaquin qui li ha tancat les portes de l'equip titular. Jorge López s'ha hagut de conformar amb molt poquetes opcions de jugar i, tot i axí, quan ha tingut oportunitats acceptables, ha mostrat l'essència del que pot oferir en moments de confiança.
Des d'aquí et desitjem la millor de les sorts amic, fins aviat i gràcies per tot!!!

dilluns, 18 de juny de 2007

CONCERT IL DIVOAhir, 17 de Juny de 2007, a la nit el Palau Sant Jordi de Barcelona va acollir el concert del grup "Il Divo". La nit va ser plena de bona música, d'impecables cançons executades de manera magistral pels quatre memembres d'aquest grup creat amb el model de "torre de Babel".

Amb una posada en escena digna de les millors cites i amb una orquesta de violins, baix, piano i teclats els protagonistes del grup rebien un acompanyament fantàstic. La pantalla gegant del fons de l'escenari era molt clara i reproduia imatges molt ben coordinades amb la música escaient de cada moment.

La traca final amb "Regresa a mi", considerada ja un bis fou apoteosica, amb una "invasió" general de la platea i amb una entrega total dels artistes components del grup enfront el seu públic, que mostra ahir amb la seva actitud una gran fidelitatat i admiració.

Fou una vetlla molt especial i carregada de moments molt brillants. Enhorabona Il Divo!!!

diumenge, 17 de juny de 2007

EL PRINCIPI DEL COMENÇAMENT

Amb la idea de crear un petit espai personal al món on poder penjar els meus pensaments, les meves cançons preferides, els videos més especials per a mi, les meves opinions, les meves creacions... he creat aquest blog.
En ell guardaré bocinets de la meva vida, serà com un racó del cor on hi guardo el millor i més important del meu voltant!!
Així doncs ja aniré creant mica en mica un blog cada vegada m´´es ple de vida i sentiments!!!

Fins a properes ocacions!!!