dimarts, 19 de juny del 2007

FINS AVIAT!!!


Jorge López, un jugador de tècnica depurada i classe selecta, a acabat el seu contracte amb el València i la pròxima temporada seran uns altres els aficionats que disfrutaran amb el seu estil de joc.
Diumenge va jugar el seu últim partit com a "xé" a Mestalla i la grada li va dedicar una sonora ovació pels serveis prestats durant les tres temporades que ha jugat a València.
Procedent del Vil.lareal, va arribar a Mestalla l'estiu de l'any 2003 i aquella fou la seva millor temporada com a valencianista. Amb Angulo lesionat bona part de la temporada, fou Jorge López el titular habitual de Benítez a la banda dreta. Els seus registres foren molt positius i gols com el fet a Mestalla contra el Saragossa (3-2) quedaran pel record. El València fou aquell any campió de lliga, i ell en fou un dels culpables.
L'any següent, amb Ranieri a la banqueta la seva classe no fou valorada i anà cedit al Mallorca. A finals de temporada va lesionar-se greument i no va tornar a jugar fins a mitjans de la temporada següent, la 05-06. Amb Quique a la banqueta Jorge es convertí en un jugador de segones parts i no va agafar el ritme necessari. En aquesta última temporada, sense l'excusa de la lesió, ja oblidada, ha esta Joaquin qui li ha tancat les portes de l'equip titular. Jorge López s'ha hagut de conformar amb molt poquetes opcions de jugar i, tot i axí, quan ha tingut oportunitats acceptables, ha mostrat l'essència del que pot oferir en moments de confiança.
Des d'aquí et desitjem la millor de les sorts amic, fins aviat i gràcies per tot!!!

1 comentari:

luna ha dit...

T´escric en akesta noticia tot hi q en Jorge López no le deguit gaire... Però bè...igualment li desitjo el millor!!
Però en realitat t´escric per felicitar-te per haber-te tirat a la piscina dels blogs:-)
Se q tu ens sabràs regalar emocions!!
Bona sort;-)