diumenge, 18 d’abril del 2010

ACUÉRDATE DE VIVIR

Ahir després d'un dia llarg i durillo vaig tenir el plaer d'anar a comprar-me el nou disc d'Ismael Serrano. Feia ja mesos que havia anat seguint la gestació d’aquest treball i per fi he pogut tenir-lo entre les mans, celebrant aquest senzill ritual que cada molt temps es presenta l’oportunitat de fer.
El títol és “Acuérdate de vivir”, i així explica ell mateix el motiu i el signficat del mateix “A veces olvidamos lo qué es vivir. Sobrevivimos, qué no es poco, pero apenas reparamos en las pequeñas cosas, apenas hacemos balance, apenas tomamos el tiempo que merece perseguir ciertos sueños. Asumimos que la realidad es inalterable, que no tenemos capacidad para cambiarla y nos olvidamos de vivir. Memento vivere era una vieja leyenda tallada en algunos relojes de sol.”.
Amb aquestes poquetes hores podria dir que les lletres potser són de les millors poesies que ha escrit, sent un disc conjugació de desamor, reivindicació però sempre amb la llum de l’esperança traient el nas per darrere les cortines.
Aquí us deixo el seu primer single, que parla de l’atur, aquesta paraula que a Espanya és el pa que ens alimenta les oïdes cada dia.

Podría ser
.

2 comentaris:

Luna ha dit...

Hola Joan!! torno temporalmente (no se per quan de temps,ajaja) i mira quina sorpresa trobar-te acavadet dactualitzar!
Aii ja saps que m'encanta Ismael, espere que vinga per aci prop prompte! segur que acava a lauditori de Castelló o a Valencia...
Com estas? tot bé? Jo a mig camí entre moltes coses i la música...agafa arrancada!
Sols he datrevirme a cantar en algun lloc en directe per fi :)
mua!

Gemma Masferrer ha dit...

Ei!
Té bona pinta! Prometo fer-li un cop d'ull! :D