dimecres, 2 de gener del 2008

PETITA GRAN AJUDA


Un dia, seguint els meus propis passos desorientats vaig topar-me amb la canera del peu del funicular. És un centre on hi ha gats i gossos que no tenen amb qui estar, després de viure peripècies vàries i que estan allà esperant que, algun dia, alguna persona que busqui una fidel companyia els rescati d'acabar la seva vida sols.


En la meva primera visita em vaig quedar molt sorprés de trobar els animals abandonats sense cap mirament, fins i tot gossos de raça, a les tendes molt valorats.


Així que, si a casa us sobra una mica d'espai, teniu ganes de tenir un amic fidel amb el que corra i passar millor les estones aborrides, aneu a la canera i rescateu als animals del dolor que han patit amb una mica d'amor.


ÉS UNA BONA MANERA DE COMENÇAR AQUEST 2008 AL QUE TANTES COSES LI DEMANEM!!

1 comentari:

*Laia* ha dit...

Vaig haver de deixar al meu gos a una protectora temporalment i va ser una experiència molt dura, no només pel meu, sinó per tot el que m'hi vaig trobar.
No dubto de les bones intencions de les caneres, però per molt que les instal·lacions estiguin en bones condicions i per molt bon tracte que es doni a aquests animals, això no deixa de ser un magatzem on trobes criatures innocents, tristes i traumatitzades per haver estat abandonats i/o maltractats pels seus amos i que, tot i així, segueixen disposats a donar el seu amor incondicional a qui els rescati.


Aquesta entrada em sembla molt interessant, segueix així. Molts petons! Tstimo