dissabte, 5 de desembre de 2009

D'AQUÍ A 10 ANYS...

Fa temps que des d'aquest blog, com des de molts altres espais de més importància, s'intenta concienciar i dir que el món necessita un respir d'aire nou, necessita un model econòmic i social que no l'esgoti, necessita que ens preocupem per la seva salut i es treballi per no danyar-lo.

Greenpeace ha llençat ara una campanya molt visual en la qual els principals líders mundials entonarien un hipotètic perdó d'aquí a deu anys, quan el planeta ja no tingui salvació. S'arrepentirien de no haver fet res per salvar el món quan encara era possible, és a dir, avui. Molta gent sé que titllarà la campanya de demagoga i populista, són paraules que avui per avui estan de moda i els que viuen dins el món polític la fan servir contra tots aquells que creiem que la base, les bases són el més important en tota estructura.

A mí, personalment, m'agrada molt la campanya. Hem sembla visual, atractiva, provocadora i realista de la situació que s'aproxima i que tenim moltes mostres de que ja ha arribat.
P.D: L'únic "però" és que no crec que d'aquí deu anys tinguin un aspecte tant ancià...

1 comentari:

Luna ha dit...

Molt bona, si senyor...pero pot ser 10 anys despres ja no es necesite ni demanar perdo...
Senc estar tan desconectada, pero es que de veritat no paro, i damunt ara per la música i mes coses em veig obligada a viatjar i fer i no parar...entre oposicions, estudis i música em tornaré boja,ajaja.
Pero ja saps que sempre es un plaer passar per aci.

un besot Joan!!