diumenge, 25 de maig del 2008

Continua la maledicció de les natilles Danone?

Coneguda és ja la història popular que diu que els protagonistes dels spots de les natilles Danone cauen en desgràcia després de firmar el contracte publicitari amb l’empresa. I, als autors de la llegenda urbana no els hi falten motius. Entre altres, cal destacar casos com el d’Alex Crivillé, que poc després de pronunciar davant les cameres el conegut “repetimos” va haver de deixar l’esport de competició per culpa d’una lesió; Luis Figo, que després d’omplir-se les butxaques amb la marca de làctics va decidir omplir-les més canviant el Barça per la Casa Blanca. La decepció entre els culers va ser majúscula; l’últim cas destacat ha estat el del brasiler Ronaldinho. Les natilles Danone van fixar amb un suculent contracte a l’astre i a la seva família. Aquesta temporada el senyor Ronaldinho s’ha fet desaparèixer de la majoria de convocatòries i la seva decadència ha començat a ser visible fins i tot a ulls de miops.

Vist el fracàs del brasiler, la marca ha decidit canviar els seus protagonistes i ha apostat per dos dels jugadors de moda: Robinho i Messi. El brasiler ha perdut pes en el tram final de la lliga, i fins i tot sonen campanes que el situen a Anglaterra l’any que ve; caldrà veure com evoluciona el mercat. Pel que fa al crack del Barça, Messi, ha deixat tirat darrerament al club blaugrana. Ha decidit dotar de més importància a la selecció argentina, amb els jocs olímpics com a teló de fons, que al Barça en la seva fase prèvia de la valorada Champions. Primer mal gest cap al seu club.

¿Seguirà viva la maledicció de les natilles Danone?

2 comentaris:

*Laia* ha dit...

Espero que només sigui una sèrie de casos desafortunats i no una maledicció. No se'ns pot fotre el Messi! Vale que últimament ha passat el que ha passat, però tinc l'esperança que l'any que ve tot vagi millor, i que el Messi sigui una altra excepció que contradigui aquesta llegenda, com el cas del Casillas (perquè si no recordo malament, era el Casillas, no?).

luna ha dit...

... natillas, danone... listas para......... tu desideixes el final de la cançoneta, jajjajajjajaja!!!!!
La veritat es q si jo fos el club m'ho pensaria abans dedeixar que firmesin contracte amb les natilles.
Per cert, us heu fixat si en Casilles portava una pota de conill a la butxaca o uns quants alls penjant del coll, per evitar el melefici natillero???