diumenge, 11 de gener de 2009

PALESTINA, EL POBLE ESTÀ AMB VOSALTRES

Ahir la ciutat de Barcelona va sortir al carrer per manifestar-se en contra de la massacre que està portant a terme l'Estat d'Israel, i en favor d'una pau que avui sembla una utopia llunyana al territori Palestí.

Prop de 50.000 persones van voler mostrar el seu rebuig a la política militar desmesurada d'Israel, i amb crits com "Palestina lliure", "Israel assassí i terrorista" o "Boicot a Israel" la marxa va omplir els carrers Pelai i Via Layetana de gom a gom, era una marea en favor del poble palestí.

Representants del Govern de Catalunya no van faltar a la cita, en un fet que els aproxima a les inquietuds dels ciutadans, situació que no sempre és fàcil de veure. I és que ahir, el poble va sortir al carrer per trencar amb el silenci, per allunyar-se d'una complicitat amb Israel que la població no vol. La Comunitat Internacional amb la seva feble postura i els EUA amb el seu etern suport a l'Estat d'Israel no tenen el suport de la opinió pública mundial, com demostren altres reivindicacions massives a indrets tan dispars com Madrid, Londres o Bòsnia. La gent no vol complicitat ni simpaties amb Israel, vol mà dura contra la violència i l'incompliment dels acords internacionals.

De nou els ciutadans demanem la pau, de nou donem la nostra opinió sobre un tema bèl·lic, com ja es va fer davant la guerra d'Iraq. No vam ésser escoltats i el temps ens ha donat la raó, ens van vendre mentides i el fracàs el van pagar els civils iraquians. És per això que avui tornem a aixecar la veu, emprant-la com la nostra millor arma, per desmarcar-nos de la complicitat del sistema internacional, per demanar la fi dels atacs a Gaza i per cridar ben alt: "AVUI TOTS SOM PALESTINA".

1 comentari:

Alex ha dit...

...quina postura han de tenir Europeus i Americans...
...si quasi bé tots els paísos venen armes a Israel!...
...hipòcrites!...