dilluns, 31 d’agost del 2009

GRÀCIES A TOTS =)

Aquest divendres vaig acabar el curs de monitor que vaig fer durant dues setmanes, durant dues de les úniques quatre semanes que he tingut aquest any de vacances. Aquesta vegada, em perdonareu la resta de lectors, parlaré dirigint-me a tota aquesta gent amb que vaig fer el curs, sent una mena de carta d'amor a aquest gran grup.

Recordo la mandra dels dies previs a l'inici del curset, recordo els renecs per fer el curs quan tothom estava a la platja i la "por" de que em trobaria més enllà d'aquell rètol del CCU...

Vaig arribar tard, també el segon dia, pensava que començavem a les 9.30 i no a les 9. Un té el cap que te, no si pot fer més... Els primers moments van ser de coneixença i d'intentar aprendre els noms, forçant la ment a treballar en ple Agost en una d'aquelles tasques que més li costen...

Però no sé ben be en quin punt va passar que us vau convertir en la meva família, en rostres coneguts des de tota la vida, on la confiança ja era allà i on cada vegada era més fàcil anar obrint aquells tresors que tots portem dins (Segons vau dir en aquells papers del dia d'expressió, que guardaré amb amor i a la vista, són la tranquil·litat i els somnis que m'impulsen a fer "política"). Fou tot molt ràpid i intens, cuinat amb 10 hores diàries de foc lent i un extra de sortida a la natura. Després van nèixer les bromes internes, propies del grup, d'aquelles que et fan plorar de riure però que algú de fora no podria mai arribar a entendre. El cabriol i el "ei, ei, hola", la molsa i l'oso yogui...

La complicitat va teixir una fraternitat que jo particularment pocs cops a la vida he estat capaç de trobar en grups tan grans i no sé si van ser les hores junts, les "males condicions" de Villarroel o l'obligatorietat de fer jocs i interpretacions davant de tots en cada una de les assignatures però el real és que penso que s'ha creat alguna cosa que podem fer durar, que val la pena fer durar.

Divendres, el segon divendres d'aquesta curta però intensa etapa, fou un gran dia. S'acabava el curs però en aquell dinar, com va dir un de vosaltres, en el restaurant, semblava que fossim amics de tota la vida, o almenys de tot un any. I a les mans de tots brillava la pulsera de la Clara ;P Fou molt xulo!!!

En definitiva, ha estat una experiència molt gran, molt positiva i molt pedagògica i gràcies possiblement a que tots erem diferents però amb un objectiu comú força semblant em sigut un grup magnífic; per a mi heu sigut un gran grup on viure aquestes dues semanes i espero que en una major o menor mesura s'allargui aquesta relació en el temps.

De veritat, moltes gràcies a tots!!!

37 comentaris:

anik ha dit...

oooolaaa joan!!!opino el mateix q tu!!han sigut dos setmanes molt intenses!!!a mi tb em sembla q us conec de fa molt de temps!!!
gracies a tu tb per tots els moments q ens as deixat viure al teu costat!!!
i gracies tb per les teves paraules!!!
espero igual q tu q aquesta amistat no s'acabi aki i q seguim coneixent-nos i compartint una mica mes cada dia!!!!
us trobu a faltar!!!!!!
una abraçada per a tots els cabiroools i vijileu amb les banyes!!!!jejej

Gemma Masferrer ha dit...

Joan...

Em sembla que tot el que volia dir jo ho has reflectit tu en aquest relat... Si no fos perquè tinc un cert vici a escriure, diria que ja no cal que jo ho faci, perquè tu "m'has fet ombra" xD
És un relat preciós, com tot el blog per cert (felicitats! aquest dies que he tingut més temps me l'he estat mirant més detingudament... m'agrada molt! No el deixis mai, fes-me el favor!)

MOLTS PETONS, I A VEURE SI ENS VEIEM ALGUN DIA D'AQUESTS I SEGUIM COMPARTINT UN MUNT DE COSES, QUE CONSTRUEIXIN UN FRAGMENT MÉS DE CADASCUNA DE LES NOSTRES VIDES.

1 abraçada!!! ;)



PD: I estudia... jejeje
Ja diràs com t'han anat els examens! ^^

clara cortadz ha dit...

fsssssssshhhhhhh

viiiiiiiiiiiiiiscaaaaaaaaa!!!

ooooooooooooooooooooooooh.......

luna ha dit...

Molt bè nois i noies!!!
A mi no em coneixeu :-)
Però no us espanteu, sóc la germanà d'en Joan i us invito a visitar el meu blog :-)
GRÀCIES!!!!!!!!!!!!!!!!

http://lunadeseptiembre.blogspot.com/

Cristina Expósito ha dit...

T'he escrit pel facebook, però crec que aquest escrit també es mareix un comentari des de casa seva (el blog).

Estic d'acord amb la Gemma, és preciós el relat! i tmb el teu blog, enserio, no deixis mai d'escriure. Tmb l'he estat miran aquests dies (tot i havent d'estudiar... però aquest és un altre tema xDDD), i cada paraula, cada expressió, cada frase... m'ha encantat!

Joan, gràcies per deixar-me copertir moments d'aquest curset amb tu! Espero que poguem compartir més instants, somriures, bromes... junts!

UN PETONÀS I UNA FORTA ABRAÇADA!!!

Unknown ha dit...

Holaaaaa!!
joan ja et val! has aconseguit treure'm una llagrimeta! la veritat és que no és fàcil però deixant de banda lo molt que us anyoro a tots i totes és un gran relat, realment reflexa el que la majoria de persones del grup hem sentit aquestes dues setmanes i tan de bo poguem mantenir l'amistad durant molt més temps. Truqueu-me quan volgueu! que aquí serè! pel que sigui!

Molts petonets a tots i tots que us anyoro molt!

Anònim ha dit...

Joan... que graaaan crec q amb les teves paraules has expresat exactament el que tots o una majoria pensem ara mateix bueno menys l'arrobar dos dies tard pensant q entravem a les 9:30 q això només et va passar a tu jajaja

que moltes gràcies que es molt guaaaai q realment jo encara no entenc que ha passat durant aquestes dues setmanes realment ara recordant semblen mesos i mesos .

Moltissimes gràcies m'has fet posar la pell d gallina avui entre tots m'ho fareu pasar malament .... Llegeix-ne més

Una abraçada molt gran i espero que aquesta relació duri força. XD q m'ha encantat

Mercè

Anònim ha dit...

Ostres Joan! Moltes, moltes i moltes gràcies! M'has fet plorar i tot! Què gran escrit! Crec que has reflexat molt i molt bé tot allò que sentim tots i totes en aquests moments... Un dilluns sense vosaltres... Són les sis de la tarda i estic davant de l'ordinador sense deixar de pensar en les experiències viscudes dies enrere... Fins i tot escolto les rialles de tots nosaltres i la calor que vam passar a Villaroel. Què dir... que moltes gràcies per ser una gran família! Realment crec que s'ha produït MÀGIA entre nosaltres... i si ara tinguès davant el paper de color blau i estiguessim en la classe de trascendent... en el meu raconet escriuria:

Què vol dir per tu màgia?

Màgia vol dir... GRUP 1249... Llegeix-ne més

PETONS PER TOTS I TOTES

Montse

Anònim ha dit...

Què maco, Joan ^^
el que donen dues setmanes de convivència durant 10 hores diàries acompanyats per la calor, la molsa, el cabirol, l'oso yogui i les RIALLES... Sincerament, no podia creure que en 15 dies passessim a ser com una família. Pero, la veritat és que reconec que hi ha hagut molt bon ambient i que no em feia mandra aixecar-me d'hora per anar al curs. Malgrat estar cansada, se'm dibuixava un somriure a la cara quan anava cap al CCU o a l'edifici del carrer Carolines..

Yasmina

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tu per escriure aquestes coses´tan boniques.. de veritat!!!
Un petó molt fort a totes i tots!!

Iris

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Joan, m'han emocionat les teves paraules. Crec que tots i totes ho compartim amb tu.

M'ha sorprés que es pogués crear aquest ambient de complicitat i confiança en el qual ens hem sentit com una gran familia en tan poc temps. Mai m'havia sentit tan agust amb un grup tan gran amb una diversitat enorme d'opinions i punts de vista el qual conec des de fa 15 dies. Encara se'm fa difícil de creure, però és veritat, i m'agrada saber-ho!!

Tota aquesta màgia, com molt bé diu la Montse, que s'ha creat entre tots nosaltres la heu fet vosaltres possible, i és per això que us vull donar les gràcies jo també. ... Llegeix-ne més

Espero no perdre el contacte amb vosaltres i que ens seguim veient de tant en tant!

Un altre cop, i no em cansaré de repetir-ho: GRÀCIES!!

Ruth

JOAN ha dit...

Bé, aquests últims comentaris els he copiat i engantxat dl meu facebook xk axi kedaven tots junts aki, me prés aquesta llibertat =)

Gràcies per tots els comentaris, sónm tots molt bonics i importants per mí!!

Un gran petó a tothom!!!

Luna ha dit...

m'agrada en que utilitzes el teu temps (lliure o no) amb totes aquestes coses de monitor,jejeje.

Supose que amb aço de "amar estar triste" em referia més a la gent que es fa la victima i sempre vol que la resta li vaja detras i mai et dona un somriure, però crec que el teu punt de vista m'agrada prou més :)

Si, allò de grabar era relacionat amb la musica...ja et posare al corrent, que ara...quin fart d'estudiar!!

gracies per pensar que la meua pagina es una joia, de veritat!

un besseeet!

Núria ha dit...

Joan!!
realment tens molta raó quan dius que et feia una mandra impressionant començar el curset.. jo crec que no hi havia ningú gaire entusiasmat en fer-lo..
però un cop el vam haver començat ja va ser una altra cosa..
un grup bastant gran, amb uns caràcters i opinions molt diversos.. però alhora molt ben avinguts..
avui recordava els dinars a la placeta, on ens van fer una foto i tot!

ha sigut una experiència moolt gran, que espero poder tornar a compartir amb vosaltres moolt aviat!!

un petó!

(per cert, molts records de l'arnau, dius que ets immensament gran!^^)

Anònim ha dit...

Que tal? Km va la tornada a la realitat?
Jo la veritat és que se'm feia molt estrany estar tan sola els dies després del curset acostumada a començar a tope ja a les 9 del matí jeje
Només era per felicitar-te pel blog, avui que he tingut una estoneta per mirar-me'l i he entés el molt que t'agradava escriure, de veritat que m'has sorprés! Hi ha frases i escrits dignes de qualsevol gran escriptor, no ho deixis mai perquè arribaràs molt lluny!

Un ptó!

Maria

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13415][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-91.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13240][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-90.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13236][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-87.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13234][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-85.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Minissha-Lamba-117.htm][b]Minissha Lamba Hot Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Minissha Lamba Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Minissha Lamba pictures, live photographs and absolute photos. Also constraint discernible other Pictures Gallery representing High property and Momentous Acutance appearance scans, talking picture captures, moving picture promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

Anònim ha dit...

[url=http://www.adidasforum.com/not-mi-adidas-predator-x-hypebeasts-staff-blog-hypebeast/]Adidas Forum[/url]
Now here's a shoe-in for the list of the year's best gaming-related clothing : Adidas has brought back its ZX five hundred running shoe, and, since it originally is from the '80s, the gaming inspired design and coloring is a no-brainer ... Right? The kicks may not be the coolest part of the deal, either ; they come packaged with a combo bracelet/USB flashdrive containing ZX Runner, a software game based primarily on ... The shoe itself.

GameCulture writes the game stars a personality named'DJ Zed' who, according to Adidas, has 5 minutes to'run, moon-walk, climb walls, avoid some dodgy-looking thugs, collect power-ups, and pull off mad rooftop-to-rooftop stunts' to get on-stage before his set starts. It's fittingly retro -- see for yourself in the video we've included after the breakdance.

More info
Adidas Forum

Anònim ha dit...

This might be a bit off-topic but I believe there are a lot of smokers here on www.blogger.com. I decided to find a good vendor of electronic cigarettes. I'm done with paying so much for normal cigarettes.A friend recommended [url=http://www.insanereleases.info/greensmokef.html]G Smoke[/url] According to their website this is how they described their product:
"Green Smoke offers supreme Electronic cigarettes with spendable cartridges that compose of the highest smoke volume in the industry. With a collection of flavors and nicotine levels, Green Smoke's™ patented technology offers convenience and exhibit performance that is unmatched. G Smoke products have been independently tested for safety."
I'm thinking of buying them. Anyone else have experience with this e-cigarette?

Anònim ha dit...

Hello, as you may already found I'm fresh here.
Hope to get some assistance from you if I will have some quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)

Anònim ha dit...

Superb internet site.

Reliable seo service including submissions and on site optimizing (sokmotoroptimering).
[url=http://www.smotop.se]Sokmotoroptimering[/url]
http://www.smotop.se/sokmotoroptimeringskonsult.html

Anònim ha dit...

im thinking of buying one, has anyone got experience of one of these:

http://community.atom.com/profile/07402D30101D30274000101D30274

Anònim ha dit...

Hello people!

I just wanted to say hi to everyone

Byebye

[URL=http://www.patpat.net][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anònim ha dit...

if you guys resultant to be worthy of [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmacopoeia seeking generic drugs.
you can ascertain drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the primary [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] provenience on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Predilection casinos? scrutinize this young [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] games. pilot and wing it degrade online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also probe our untrained [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] handle at http://freecasinogames2010.webs.com and flourish in true tangled currency !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele machination is www.ttittancasino.com , because german gamblers, make a mistake in unrestrained online casino bonus.

Anònim ha dit...

new guys! equal the latest unregulated rid of [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !about out like a brightness the all budding vacant [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all redone www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the entanglement! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and finish first in money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].

Anònim ha dit...

So I did it -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-with-Speakers.html]Fatman iTube Valve[/url] and I am very happy to say that I am an extremely happy customer. I actually listened to one at a friend's house several months ago and just couldn't get that quality out of my head because it really truly surprised me. I searched everywhere for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I phoned them first and asked a bunch of questions and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and bought it. Shipping was surprisingly fast. Everything was as it should be. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they dispatch outside of Australia but you won't be sorry if they do.

Very nice...

Joe

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

[url=http://buy-methylprednisolone.webspawner.com/]online Cadista
[/url] what does methylprednisolone do to your body
effects of medrol dose pack
methylprednisolone for cold