divendres, 6 d’agost del 2010

RETROBAMENT

Fa prop de 3 mesos que no el veia, des que vaig baixar d'aquell ferrocarril després d'un dia d'emocions difícils, direm amb aquestes paraules. Des de llavors ha plogut molt, alguns dies més suau, altres amb més força.
Avui, definitivament, i després d'altres intents frustrats hem posat fi a aquest intolerable període. No puc negar que l'he trobat a faltar durant moltes tardes, on el gris i l'ombra es feien propietaries d'aquell espai fins llavors ple de llum i creativitat...

Però tornant al dia d'avui, entre tapes i begudes fredes, sota de les façanes més clàssiques del casc antic de Barcelona, hem posat les vides al descobert, les ferides, les flors més belles, les històries més anecdòtiques, per, com en un mercat, poder remenar i triar! L'estiu apreta i les distàncies amb la gent especial es noten, necessitava urgentment una estona així, de reflexió, de converses.

I novament ho has aconseguit, m'has posat al dia, i com sempre, com feies abans cada tarda en el cor del Raval, has aconseguit encomanar-me aquesta passió per la vida, aquesta energia pel món associatiu, aquesta vitalitat per engegar projectes i mogudes, somnis, viatges, poesies...

Han passat 3 mesos i està clar que els has aprofitat per seguir fent de la vida un viatge trepidant, amb moments per a cada cosa, però sobretot amb vitalitat i dinamisme constant!!

Gràcies per estar, gràcies per saber encomanar somriures i somnis!!

4 comentaris:

Pau Sánchez ha dit...

És fantàstic que dues de les persones que més admiro ara mateix prenguin l'arma més versàtil, que pot ser feridora o vitalitzant, la paraula per a encomanar-se d'afalagaments i paraules que creen somriures.

Als dos, ànimes enamorades de la vida, petons i abraçades.

Mario Álvarez ha dit...

Gracias por tu poesía, tus palabras siempre amables. Hay que decir que tu también me has contagiado de VIDA, en este sueño constante que es tu amistad!
Gracias poeta!
Gracias amigo!

una admiradora ha dit...

Admiro i perque no dir-ho enveixo la vostra relacio. sou tan iguals pero tan diferents a l'hora, que fa que tingeu una magia especial.

tots dos esteu plens de vitalitat, gracies als dos!!! (per tot)

una gran abraçada!!!
tons!!!

Anònim ha dit...

maco maquíssim!!!



(definitivament, no sóc jo l'admiradora)