divendres, 25 de febrer de 2011

FESTA CONTRA EL CROHN


El dimarts 22 de Febrer va tenir lloc a la Sala Luz de Gas de Barcelona un concert benèfic contra la malaltia del crohn. Va ser el punt final a uns mesos de molta feina i preparació, i a la vegada el primer pas d'un projecte que no deixarà de créixer i impulsar mogudes culturals i artístiques amb l'objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar sobre aquesta malaltia que afecta als intestins i que sovint té l'inici en edats molt prematures. És una malaltia de caràcter crònic.

Així doncs, fent un joc de paraules va nàixer el projecte Crohn-Ik, impulsat per la Tanit Tubau que amb només 21 anys ja en fa 13 que lluita contra la malaltia. La primera moguda fou una recopilació de fotografies de rebuig contra el crohn, utilitzant el facebook i tots els seus mitjans. I la segona en concert benèfic on es va comptar amb la presència de personatges tant coneguts com Manel Fuentes, Sergi Arola i les seves bandes o Bruno Oro, entre molts altres. Durant la festa es van anar projectant cada una de les fotografies recopilades I va ésser un èxit absolut, amb 1000 entrades venudes i la sala barcelonina plena de gom a gom, i un plaer molt gran participar-hi des de la ombra.

Aquest projecte és una magnífica iniciativa, d'aquelles en que m'agrada participar, i sobretot promocionar. Cal destacar també la tasca de la Tanit, i la seva força i voluntat per treballar en la cura d'una malaltia que afecta molta gent i que viu sota la manta del silenci, i de la ignorància de molta gent. És la mostra més absoluta de generositat, lluitar per curar una malaltia que a tu t'ha perjudicat per poder fer millor la vida a banda de a tu mateix, a d'altres persones.

Molta força i llarga vida a Crohn-Ik, fins que es guanyi la batalla l'abans possible!!

http://www.youtube.com/watch?v=K2hJmi0-lCg

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Crohn-ik-Que-te-den/130882603632855?v=wall

3 comentaris:

Gemma Masferrer ha dit...

Quina llàstima no poder ser-hi finalment... però pel que veig, va sortir tot rodó, i en vista a molts més èxits futurs.

Enhorabona a la Tanit per aquesta iniciativa i a tots els que hi van participar d'alguna manera (des dels que es van prestar a actuar en aquest concert, fins a qui l'ha organitzat o ha fet córrer la veu o venut entrades)

A la pròxima, prometo ser-hi i donar la meva veu. fins llavors... Sort! ;)

VANE Alive ha dit...

Chapó!!!!!

Anònim ha dit...

El Sergi Arola no se presentó y en cambio no citas a La Legendaria Familia Stinson