dijous, 5 de maig del 2011

LA VICTÒRIA DEL TREBALL


Sempre recordaré que el vaig conèixer en plena tardor de l’any 2009. Aquell primer dia vaig quedar-me amb el seu caràcter discret. De vegades no et cal cridar massa, ni fer-te notar, per que ja tens d’entrada el més important per destacar, el talent.

Durant els mesos següents vaig tenir l’immens privilegi de poder veure mica en mica la seva manera de ser, i sobretot de treballar. Podria posar-me a fer una llista d’adjectius que el defineixen; compromès, implicat, treballador, organitzat, constant... Però això només són paraules. La seva capacitat de treball i implicació, amb l’evolució de la seva tasca diària i permanent al capdavant de la federació AJEC-Sabadell, va ésser un plaer que vaig tenir la infinita sort de poder veure i valorar. Petits regals que sempre et dóna la tasca associativa.
Així doncs vaig veure molt clar que una persona amb aquestes qualitats s’havia guanyat el gran privilegi i l’encara més gran responsabilitat de ser un dels encarregats de tirar del carro de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya a nivell nacional, formant part del Secretariat Nacional.
I passat un any d’això, ja es pot dir que la feina que ha pogut desenvolupar des de l’Àrea d’Instituts és simplement classificable d’excel•lent. La constància, el treball i l’esforç són de nou paraules que defineixen la seva labor.

I sempre, més tard o més aviat, quan la feina està ben feta arriben els reconeixements. Eloi Ismael Cortés Serra forma part de la llista electoral per a les eleccions municipals de Sabadell pel Partit Socialista de Catalunya (PSC). La alegria i satisfacció que sento són difícils de plasmar en paraules, en aquest blog que seguiu uns pocs i estimats fidels.
Sento que la victòria de l’Eloi és la victòria del treball, de l’esforç, de la constància, de la integritat, de la decència. Crec en tu Eloi; crec en tu i de rebot em fas creure, com ho fan uns pocs, en la política. Gràcies per aquesta sensació dolça que em diu que no està tot perdut!

(Fotografia del sopar de presentació de la llista del PSC-Sabadell per les eleccions municipals, celebrat el passat 30 d’Abril i on vaig tenir el plaer d’assistir convidat, entre persones molt importants per mi)

3 comentaris:

Eloi ha dit...

Joan, què puc dir?
M'he quedat sense paraules. Gràcies per estar el dissabte al sopar. Gràcies per confiar en mi i demanar-me que formés part del Secretariat Nacional de l'AJEC. Gràcies pel teu suport i per la teva confiança, em donen forces per continuar endavant; em fan voler somiar i tenir esperança en uns moments on sembla que estigui passat de moda perseguir allò que desitjes.

Un cop més, gràcies per tot i per res, simplement per ser com ets.

Una abraçada ben forta!

Eloi

David Morales ha dit...

Genial, com sempre! Jo el què puc dir és què puc estar ogullós de conèixer una part de vosaltres, de compartir una mica del vostre temps i tenir una part del vostre cor.

Sou genials, irrepetibles i insuperables!

JOAN ha dit...

La veritat és que és molt emotiu llegir els vostres comentaris, plens d'afecte i amistat.
Sincerament, de tota la feina feta a l'associació, el millor premi, abans q el reconeixement o les oportunitats q et genera, és la gratitut q reculls de la gent q treballa al teu costat, per un mateix objectiu, i totes les complicitats q es texeixen entre les persones!! :)

1 abraçada xls 2, i a veure David si em vens a visitar al GRA algún dia!! ;)