dilluns, 7 de setembre del 2009

DE TOT COR, GRÀCIES

No tinc clar per on començar a ordenar les paraules avui... Podria començar dient el que sento o fent un resum de la trajectòria d'Angulo com a jugador... Bé, intentem començar...
Miguel Ángel Angulo deixa el València tot i tenir un any més de contracte i ho fa creant un gran buït sentimental en el club. El jugador asturià era el jugador que portava més temporades en el club de l'actual plantilla, i per tant un dels membres clau del València gloriós dels darrers lustres. Fou important amb el renaixement del club que va capitanejar Ranieri, al costat de Claudio López. També va ser destacat amb Hector Cúper en les nit de Champions inolbidables. Amb Benítez va ser habitual en les alineacions i van arribar llavors els grans títols i més tard, amb Sánchez Flores també estigué en l'once de gal·la.
Angulo sempre ha estat un gran lluitador, i tot i no tenir una gran classe ni una gran tècnica era polivalent i suava la samarreta com molts pocs jugadors. Això li va fer que excepte amb Koeman i amb Emery fos peça clau tot i tenir sempre competidors de gran nivell com Rufete, Aimar, Jorge López o Joaquín. No era valencià, però estimava el club amb tot el seu cor perque fou casa seva des dels 17 anys.
Però a mi personalment Angulo va penetrar-me el cor quan va tornar des de Londres. El jugador havia tancat un acord amb l'Arsenal, i quan ja es trobava a la capital anglesa per firmar el contracte, va decidir trucar al seu entrenador, Ranieri, i tot preguntant-li si encara tenia lloc a l'equip, decidir que tornava cap al València. Aquesta acció li va fer perdre dos milions d'euros per temporada, i això no es habitual veure-ho avui en dia.
Però el futbol es pur negoci i amb 32 anys l'entrenador a decidit no comptar amb ell, i de forma molt poc elegant, va condemnar-lo a entrenar en solitari i allunyat dels seus companys.
Ara buscarà sort al Sporting de Lisboa, on desitgem que tingui tota la sort que es mereix.
De tot cor, moltes gràcies Angulo!!!

4 comentaris:

Cristina ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cristina ha dit...

Bones!!!

He acabat obrint un blog xD

l direcció és:

http://cendresdunmon.blogspot.com/

^^

Cristina ha dit...

El comentari d'abans l'he eliminat perquè havia posat el link malament xDDD

Luna ha dit...

jajaja, amic Joan, soc d'un poblet de castelló i la veritat es que també soc del Barça,ajajaja. Em senc un poquet més catalana que valenciana si et dic la veritat, però bé, això és una elecció lliure de cadascú que no té res a vore amb el futbol...m'agrada viure on visc, i les costums valencianes, encara que aquest lloc estiga un poquet "polititzat cap a dretes" i jo no compartisc molt la tonica general...jajaja, però bé, no tinc res contra el valencia, ni el villareal ja posats, que em toca de més a prop i tot!

Ala, ja m'he descobert una mica més...jajaj.

Et mane una abraçada ben forta, encara que no siga d'aquestes que no s'obliden, pot ser siga una bona ciberabraçada,ajaja.